Tjänster

Behandlingar inom hudvård

Här på Lipo Clinik i Jönköping AB kan du komma för att få hjälp med hudvård i Huskvarna. Här hos oss kan våra experter hjälpa dig med ett flertal olika behandlingsformer. Man kan exempelvis nämna att det finns möjlighet att genomgå behandlingar inom ansiktsvård, kroppsvård och hand- och fotvård med mera.

Behandlingar på äldreboenden

Det kan vara skönt att veta att Lipo Clinik i Jönköping AB även utför behandling inom fotvård på exempelvis ett äldreboende. Du som är sjuk och svag och inte orkar ta dig till våra lokaler, kan alltså låta oss komma till dig i stället, när du vill ha hjälp med fotvård.

Gå en kurs i hudvård

I Lipo Clinik i Jönköping AB:s utbud ingår även möjlighet att genomgå en eller flera kurser, som ger dig goda kunskaper i hudvård. Våra lärare är väldigt kunniga och de ser till att lära ut den senaste tekniken inom vårt verksamhetsområde. När du har genomgått kursen och är godkänd på alla kursens delmoment, så kommer du att erhålla ett certifikat från oss på Lipo Clinik i Jönköping AB.

Övriga tjänster

Här på Lipo Clinik i Jönköping AB kan du utöver behandlingar inom hudvård även få ett fåtal behandlingar inom andra områden. De behandlingar som du erbjuds är vaxning, hårdborttagning och tandblekning. Om du har några frågor kring dessa behandlingsformer, så är du välkommen att kontakta oss på Lipo Clinik i Jönköping AB.

Med det mesta inom hudvård.